Tuesday, December 28, 2010

anna .V Sedokova

Sedokova, Anna V.
[ editovat ]- Wikipedie, otevřená encyklopedie
Tato verze stránky, čeká na ověření . Poslední potvrdila verze z 23.prosince 2010 .
Anna Sedokova
Ukr. Anna Sєdokova

Shrnutí
Celé jméno
Anna Volodimirіvna Sєdokova
Datum narození
16.prosince 1982 (28 let)
Místo narození
Kyjev
Země
Ukrajina
Profese
zpěvačka , herečka, moderátorka TV
Žánry
pop
Aliasy
Annabel
Kolektivy
VIA Gra
Štítky
Real Records
www.sedokova.com
Anna V. Sedokova ( Ukr. Volodimirіvna Sєdokova Anna ) (b. 16 prosince 1982 , Kyjev ) - ukrajinská popová zpěvačka, ruský původ, moderátorka, herečka. Bývalý vedoucí zpěvák "zlata" na rusko-ukrajinské ženské popové skupiny Nu Panny . Bývalá manželka fotbalisty klubu Kiev " Dinamo " Valentin Belkevich .
Obsah [ odebrat ]
1 Životopis
1,1 dětství
1,2 VIA Gra
1,3 Sólová kariéra
2 Rodinný a osobní život
3 Diskografie
3,1 sólová alba
3,2 Alba jako skupina VIA Gra
3,3 Singles (CD)
4,3 DVD
3,5 Videa
3.5.1 skupina VIA Gra
3.5.2 Sólo
3.5.3 Jako herečka
4 Poznámky
5 Odkazy
[ editovat ] Životopis

[ editovat ] Dětství
Anna V. Sedokova narodil 16.prosince 1982 v Kyjevě . Ukrajina její rodiče se přestěhovali z Tomsk odejít byli nuceni kvůli nesmiřitelným vztah mezi jejich rodinami. Později, Anna být si pamatoval: "Mami rodiče, dědeček - fotograf, babička,, radiolog, žil lze říci špatně. A papeže, naopak, rodina byla velmi bohatá. Babička a děda z otcovy linie - profesor. Oni silně oponoval manželství, budoucnost svého syna. A pak máma a táta se rozhodl uprchnout do vzdálených zemí v Kyjevě " [1] . Když jí byly tři roky, jeho otec opustil rodinu. Na chvíli Anna žila s její babičkou v Tomsk, a pak se můj otec vzal ji do Kyjeva, a dokonce i nějaký čas později se znovu zůstal se svou matkou, jeho otec ztratil ze zřetele téměř dvacet let [1] .
Máma Sedokova pracoval jako učitel hudby a angličtiny. "Odešla z domu brzy ráno a vracet se pozdě v noci - říká Anna. - Pahala jako kůň, aby nám s mým bratrem " [1] .
Od raného dětství, Annou studoval hudbu a tanec. Absolvoval s vyznamenáním z obou hudební a všeobecné vzdělávací školy. Tančil v Národním Ensemble Ukrajiny. Po skončení školy vstoupil na Kyjevské ná




No comments:

Post a Comment