Monday, December 6, 2010

Hurts



Bolí

Bolí zpěvák Theo Hutchcraft
Základní informace
PůvoduManchesterAnglieVelká Británie
ŽánrySynthpopElektronickáNew WaveDisco Lento
Aktivní roky2009-současnost
ŠtítkyRCA
Internetové stránkyinformationhurts.com
Členové
Theo Hutchcraft
Adam Anderson
Bolí je anglická synthpop duo z Manchesteru ve složení zpěvák Theo Hutchcraft, (Od Richmond, North Yorkshire), a synth hráč Adam Anderson.
V červenci 2009, skupina uváděný jako "Band of the Day" na Guardian.co.uk.[1] Oni skončili na čtvrté místo v BBC's Sound of 2010 hlasování.[2] píseň skupiny "Báječný život"byla zejména remixovaný Arthur Baker. Na začátku roku 2010 se oficiálně povolený jejich debutovat jeden, "Lepší než láska", a hrál jejich první live show. Píseň "nevyřčené" produkoval nebe je limit otáčeli se, že je syntezátorů a orchestr most, jak to bylo vytvořen neznámý, ale tvůrčí individuální. Píseň "Illuminated" také byl soundtrack k Sky1 na inzerát HD podporovat jejich best-sledoval sezónní programy ve vysokém rozlišení (Bones, House, Fringe, Stargate Universe) v jaro / léto 2010. Jejich debutové album pod názvem Štěstí bylo vydáno dne 6. září 2010.[3], obsahuje duet s Kylie Minogue s názvem "oddanost".
Na podporu vydání jejich debutového alba, kapela spolupracovala s autorem Joe Stretch produkovat interaktivní zvukové knihy vypráví Anna Friel. To se nalézá na on-line hudební přehrávač Spotify, s prvním vstupem se nachází na hledání "a5m4".[4] Před Hurts, zpěvák a Theo synth hráč Adam byly dříve v pásmech s názvem úřadu, později přejmenovaný dýky.[2] V září 2010 bylo oznámeno, jejich britské turné bylo vyprodáno, a že by podporoval Hurts Scissor Sisters na jejich turné po Velké Británii koncem tohoto roku.[5] Hurts objevil na Sky Sports show Soccer AM na podporu jejich alba a jejich jednotlivé pobyt. Bolí odhalily plány na vydání vánoční singl. Duo uvolní 'všichni já chci na Vánoce je Nový rok' v prosinci. Zprávy o jeden byl potvrzen na svých oficiálních internetových stránkách label RCA, stejně jako jejich A & R týmu. Oni tweeted: "Novinky jen v to! Hurts uvolní Chrimbo jeden 'všichni já chci na Vánoce je Nový rok' tento úžasný prosinci. Slyšeli jsme to a to." Píseň bude k dispozici zdarma na iTunes od prosince 14.The video premiéru 2. prosince na svých internetových stránkách v patnáct hodin. Bolí nedávno oznámil, že byl osloven k práci s Leona Lewis.

Obsah

 [skrýt]

No comments:

Post a Comment